Skip to Content

Mijn naam is Erik Stoute ik werk nu zo’n 25 jaar met mensen. Mijn werkervaring strekt zich uit van dramatherapie binnen de psychiatrie, het begeleiden van moeilijk opvoedbare jongeren, de drugshulpverlening, het geven van sociale vaardigheidstrainingen, het coachen van jongen mensen met een creatief talent, ambulante hulpverlening en werken als generalist in een wijkteam.

Hiernaast heb ik mijn eigen coachpraktijk opgebouwd. Binnen mijn werk heb ik me altijd afgevraagd, wat voor invloed heeft mijn houding op de ander. Hoe sluit ik aan bij haar of zijn perspectief. Hoe komen we bij het stukje wat tot verandering kan leiden.  Methodieken en gesprekstechnieken gingen samenstromen met mijn eigen ervaringen.

Toen ik me aanmeldde op het Europees Instituut in Driebergen voor de opleiding voor “Master-Coach”. Vond ik mijzelf eigenlijk een coach, die nog wel wat extra’s kon gebruiken. Het Europees Instituut heeft me veel meer gebracht dan ik van te voren kon inschatten en tegelijkertijd werd ik bevestigd dat ik al een coach was. De opleiding heeft er toe bijgedragen om als professional in het vak te gaan staan.

Website design door: The Imagineering Suite © 2022
Erik Stoute Coaching